دانشجویان هتل نشین

دانشجویان هتل نشین

رحمان خدابنده لو در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره بیشترین برنامه های سال ۹۹ که در حوزه های دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی برگزار شد، گفت: در ۱۷ خردادماه ۹۹ که بازگشایی دانشگاه ها انجام شد یکی از سخت ترین شرایط برای دانشگاه های علوم پزشکی رقم خورد زیرا باید بخشی از دانشجویان در دانشگاه و بخش ها حضور می یافتند و در بخش های درمانی فعالیت می کردند. 

مدیرکل امور دانشجویی وزارت بهداشت یادآور شد: این موضوع ملاحظات خاصی داشت و انصافا هم دانشجویان علوم پزشکی با جان و دل و آمدند و به مردم خدمت کردند. 

وی افزود: در ابتدای ورود کرونا شناختی که اکنون از ویروس وجود دارد، نبود و بسیاری از دانشجویان مبتلا شدند اما در همان زمان قرنطینه برای آنها درنظر گرفته شد. برخی از دانشگاه های علوم پزشکی بخشی از خوبگاه ها را به قرنطینه تبدیل کرده بودند و یا حتی برخی دانشگاه ها به منظور قرنطینه دانشجویان هتل اجاره کردند. خدمات روانشناختی، روانشناسی و رفاهی به آنها ارائه شد. 

دانشجویی را به دلیل کرونا از دست ندادیم

خدابنده لو خاطرنشان کرد: در دانشگاه های علوم پزشکی تعداد زیادی دانشجو مبتلا شدند اما خدا را شکر دانشجویی را به دلیل کرونا از دست ندادیم. این با وجود این بود که دانشجویان زیادی در بخش های درمانی فعالیت می کردند.

وی با اشاره به شرایطی که کرونا ایجاد کرده است، گفت: در یک سال اخیر با وجود تهدید کرونا، اما این تهدید به فرصت بدل شد و سعی کردیم زیرساخت های نیمه کاره دانشگاه ها را تکمیل کنیم. تعداد زیادی از پروژه های نیمه تمام دانشجویی، ورزشی و پیگیری های ستاد وزارت بهداشت و همراهی دانشگاه ها به پایان رسید. 

مدیرکل امور دانشجویی وزارت بهداشت افزود: تعدادی از پروژه ها هم در حال تکمیل است و ظرفیت های زیادی به مجموعه خوابگاهی اضافه شدند. 

بیمه و وام دستیاری در سال ۹۹ برای اولین بار تعریف شد

وی از پوشش بیمه دستیاران و دانشجویان دکتری تخصصی به عنوان یکی از مهمترین دستاوردهای حوزه دانشجویی در سال ۹۹ نام برد و گفت: با توجه به تفاهم نامه انجام شده با بیمه سلامت، برای تمام دانشجویان دکتری تخصصی و دستیاران که متقاضی بودند بیمه پایه درمانی اجرا شد. مقدمات تفاهم نامه بیمه تامین اجتماعی برای دستیاران نیز فراهم شده تا بیمه شوند و به عنوان سوابق کار برای آنها محسوب شود.

خدابنده لو خاطرنشان کرد: در سال ۹۹ افزایش کمک هزینه دستیاران، اینترن ها (کارورزان)، دانشجویان دکتری تخصصی به تصویب هیات امنای تمام دانشگاه های علوم پزشکی رسید و بسیاری از دانشگاه ها آن را اعمال کردند. 

وی افزود: وام دستیاری در سال ۹۹ برای اولین بار در صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت تعریف شد و با تعامل با یکی از بانک ها داشتیم رقم این وام به صورت قرض الحسنه تعریف شد.

۳۸ پروژه خوابگاهی که معادل ۱۵ هزار نفر ظرفیت تکمیل می شوند

مدیرکل امور دانشجویی وزارت بهداشت یادآور شد: همچنین با بانک های عامل مذاکره شد تا دانشگاه های علوم پزشکی بتوانند پروژه های خود را تکمیل کنند. بر اساس این تفاهم نامه ها، ۳۸ پروژه خوابگاهی که معادل ۱۵ هزار نفر ظرفیت خوابگاهی است تکمیل می شوند که تعدادی از دانشگاه ها این وام را دریافت کرده اند و برخی هم در حال مراحل دریافت آن هستند.

وی با اشاره به راه اندازی چهار سامانه رصد فعالیت های دانشجویی، خاطرنشان کرد: در سال ۹۹ از چهار سامانه تغذیه، کار دانشجویی، بیمه دانشجویی، فعالیت ورزشی و رفاه دانشجویی و اطلاعات خوابگاهی رونمایی شد.

خدابنده لو اظهار داشت: در سال ۹۹ تعداد ۲۰ آشپزخانه جدید در دانشگاه های علوم پزشکی صنعتی شدند و به سایر مجموعه های آشپزخانه های صنعتی اضافه شدند.

انتشار: 1400/01/04
بازدید: 1870